Onderwijsinnovatie speerpunt bij ‘Lerende Leraren in levende lijve’

Zo’n 85 onderwijsprofessionals uit de hele regio vonden afgelopen donderdag hun weg naar de Spinnerij in Enschede voor de netwerkbijeenkomst van het platform Lerende Leraren. Ook Pabo-studenten haakten dit keer aan om inspiratie op te doen en mee te denken. Programmaleider Lerende Leraren Edmee Suasso: Mooi om het enthousiasme van de deelnemers te zien, de wil om van elkaar en met elkaar te leren spat ervan af!”

 

Er hangt een goede, creatieve ‘vibe’ in de Spinnerij. Onderwijsprofessionals sparren met elkaar over uiteenlopende onderwerpen, zoals Wetenschap & Technologie en Talentontwikkeling en expertises als Begeleiding van startende leraren. Innovaties op onderwijsgebied worden besproken en afspraken worden gemaakt. Samen kom je verder!

 

Sfeerimpressie van deze middag:

 

Over Lerende Leraren

Lerende Leraren is een platform van en voor mensen in het onderwijs, die op een unieke manier samen willen werken, kennis willen delen en willen ontwikkelen en ontwerpen. Het netwerk realiseert producten die je kunt gebruiken in leergemeenschappen van (aspirant) leraren, schoolteams, lerarenopleiders en onderzoekers. Ook meedenken? Check www.lerendeleraren.nl  voor meer informatie en om je aan te melden.