Werkbezoeken OCW – Mogen we bij jou op school langskomen?

De ministers en beleidsmedewerkers van het Ministerie van OCW gaan regelmatig op werkbezoek. Dat is  belangrijk om een goed beeld te hebben van wat er op scholen speelt en in de school te zien wat de impact van beleid is in de klas. De afgelopen tijd gebeurde dit online, maar we verwachten dat we binnen afzienbare tijd weer ‘live’ bij scholen op bezoek kunnen. Daar ziet iedereen erg naar uit!

Om ervoor te zorgen dat het ministerie de werkbezoeken gericht en vlot kan organiseren, zijn wij voor komend schooljaar op zoek naar scholen die hun praktijk graag met OCW willen delen. Wat maakt jouw school bijzonder? Wat zou jij graag willen laten zien? Ben je ergens trots op of loop je ergens tegenaan? Wat vind je belangrijk om straks aan een nieuwe minister mee te geven als die zich gaat inwerken?

En misschien leuk om  te weten: op de dag van de leraar, dinsdag 5 oktober 2021, gaan we proberen om elke beleidsmedewerker van OCW aan een leraar te koppelen voor een werkbezoek.


Mogen we komend schooljaar (2021/2022) bij jou op werkbezoek komen? Geef je op via: https://www.bit.ly/werkbezoekenocw2021 


Vriendelijke groet,

Een hele mooie, ontspannen zomer gewenst en tot volgend schooljaar.

De combibaners (leraren, IB’er en schoolleider) van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
denkmeemetocw@minocw.nl

Aanmelden voor de mailinglijst van OCW gaat via https://www.nieuwsbrievenminocw.nl/