UITNODIGING LEZING SAXION SCHOOL OF EDUCATION

 

    Carole Basile      Carlyn Ludlow      Wendy Oakes

Met enige trots kunnen we mededelen dat we eindelijk de collega’s van de Arizona State University welkom mogen heten.

Drie “toppers” op het gebied van Education en Innovative Education zullen een duidelijke visie laten horen op innovatief onderwijs en de uitdagingen waarvoor wij in het onderwijs staan. Dat wil je dan ook niet missen!

Professor Basile en haar collega’s geven op woensdag 14 september (Deventer) en donderdag 15 september (Enschede) een keynote. Hiervoor nodigen wij je graag uit.

Onderwijs in de nabije toekomst, onderwijs nu?

Tekorten, kansengelijkheid, werkdruk en onderwijsprogramma’s, het zijn zomaar een aantal willekeurige thema’s in het onderwijs van vandaag. Hoe moeten/kunnen we daarmee omgaan? Is er een (totaal) oplossing denkbaar voor deze problemen?

Wat is de rol van een lerarenopleiding en wat is de rol van het werkveld?

Deze vragen zijn de thema’s van de lezing van Carole Basile, directeur van het Mary Lou Fulton Teachers College van de Arizona State University, die bij haar aanstelling ruim twee jaar geleden met dezelfde thema’s te maken kreeg als wij in Nederland. Deze video geeft een eerste indruk van de visie op onderwijs in de 21e eeuw.

Een vertegenwoordiging van Saxion heeft het Mary Lou Fulton College en de Spark school voor primair onderwijs mogen bezoeken en is enorm geïnspireerd geraakt door de visie, de antwoorden op genoemde thema’s en de praktijk.

Het tegenbezoek, inclusief de keynote waar de aanpak van Mary Lou Fulton College wordt uiteengezet, vindt plaats op woensdag 14 september in Deventer en donderdag 15 september in Enschede.

Via deze mail willen we u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.
Na afloop is er de mogelijkheid om tijdens een hapje en drankje persoonlijk met deze sprekers van gedachten te wisselen.

 

Aanmelding voor de lezing en een hapje en drankje kan t/m 9 september a.s.

Wil je de lezing in Deventer bezoeken? Meld je dan aan via deze link.

Wil je de lezing in Enschede bezoeken? Dan kun je je aanmelden via deze link.